Navštíveno 1066x

19.07.2009, 21:26 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-07-19 21:31:00
Je cena přiměřená? 7500,- za tohle
zakladní deska : MSI K9N SLI nVidia nForce 570 Series Chipset
procesor : AMD Athlon X2 5200 2.7GHz 1MB L2 Cache 65W, 64bit
chlazení procesoru : Chladič Cooler Master Hyper TX2 (lze použít pro všechny procesory na platformě AMD a Intel pro Socket AM2/939/940/754 a 775. Pasivní část (heatsink) je vyroben z hliníkových žeber a obsahuje měděný střed, který odvádí teplo pomocí tepelných trubic (heatpipe). Celkové rozměry jsou 92 x 44 x 135.5 mm. Chladič je osazen větráčkem 1800 RPM (+-10%) s rozměry 92 x 92 x 25 mm a úrovní hluku 22 dBA. Životnost 40000 hodin díky kvalitním ložiskům a napájení pomocí 12V stejnosměrného napětí.)
paměť : 4 x 1Gb DDR II 800Hz Zeppelin CL5
grafická karta : nVidia GAINWARD 9800GT 512MB DDR3 (256bit memory, DX 10, Dual DVI, SLI Ready)
zvuková karta : Creative Audigy 2 24bit
pevný disk : WD2500 250GB SATA 16MB Cache
mechanika : LG DVD/RW-+R 16x SATA SH-S223
zdroj : Cooler Master Real Power M520 (Zdroj Cooler
Master Real Power M520, výkon 520W, modulární konektory, specifikace ATX 2.3, 24-pin ATX konektor, 4-pin 12V konektor, 8-pin 12V konektor, aktivní PFC, 120mm ventilátor, Serial ATA konektor, 2x PCI-Express konektor, 4-pin molex, 16 dBA) zdroj je stále v záruce u firmy ABACUS a má ještě záruku necelých 58měsíců (fakturu přibalím)
skříň je - osazena větrákem Cooler Master 12/12cm černeně podsvetlený (Ventilátor Cooler Master, červené podsvícení, kuličkové ložisko, velikost 120x120x25mm, 22 dBA, průtok 42.734 CFM, počet otáček 122000 RPM +/- 10% , životnost 30000 hodin) a v bočnici je zabudovaný 8/8cm vetrák ofukujíci grafickou kartu s UV podsvetlením
je to s win 7 beta
nebo se dá něco podobného postavit za ty prachy?
Da ti zaruku?pokud ano tak bych do toho asi sel. jedinej minus je deska od msi. Jinak na widle nekoukej. Sevny jsou zatim zdarma

19.07.2009, 21:50 |
AR ty kokso vetrak s 122 000 ot/min to musi delat slusny pruvan :)
jestli je záruka, tak jo ...
Čekám na odpověď zda je nějaká záruka..
hlavni je zaruka na zakladovku a grafiku.
Vsechny hry na tom spustis, sice ne nektere na maximalni rozliseni s vyhlazovanim ale to nevadi :)
A ten disk je docela malej na dnesni pomery.
Jinak docela dobry no :) Za mne asi jo :)
axetom: jasný no, ale asi nebude :-(
Knightey: nějaký extra velký pařan nejsem, už jsem dlouho nic nehrál, ale to asi z toho důvodu, že můj comp už novější hry nějak nepobírá.. spíš mi jde o to abych měl zase nějakou dobu klid a nemusel hned tak něco upgradovat.. grafárna v tom není nějaká bůhví extra, ale jak píšeš, je dostačující..

19.07.2009, 22:48 |
clown pokud to MSI behalo uz pul roku, tak vydrzi :o)
Gainward je v klidu
bedna hruzna, ale stavel jsem uz horsi a to i za cenu celeho tveho PC :o)
clown: za kolik by se dalo něco takového postavit?

19.07.2009, 22:53 |
clown se koukni k tomu zelenymu kretenovi, z jiny planety :o))))
Bolthorn:clown myslel asi Alza.cz :-D
Bolthorn:U toho zelenýho kreténa z jiný planety sem taky teď obědnával díly na celýho kompa a cena vyšla docela slušná.Zkus se tam mrknout.
kuchta: jj už tam koukám, ale nejsem tak dobrej abych něco dokázal sám navrhnout.. jakou sestavu si složil?

19.07.2009, 23:38 |
clown hlavne zelenej kreten postupne navysuje ceny :o))) uz se zacal blizit cenama nad kamenne shopy v centru prahy :o))
kuchta: tak to je slušné..
Jinak mi psal, že mi poskytne záruku na vyzkoušení a zkusí dohledat faktury od HW.. Takže říkáte že to je fajn za tu cenu?..
pokud da jen na odzkouseni, tak bych do toho asi nesel. Chtel bych zaruku alespon 2-3 mesice at mas jistotu. za tuhle cenu to je fajn
MSI je jako špatný ??? to je zase blábol :)
jinak normál pecko , osobně bych za to dal tak 5k víc ne možná tak 6 se zárukou..... špatněj WD disk nehledně na to že je malej, špatnej zdroj ..... nejdůležitější samo je že je to řádně nasvícený bez toho by to nefungovalo .....
Spise bych sel do toho linku co si sem dal na aukro - tam ej aspon enjaka zaruka psana a rozdil v cene minimalni (a jednou takovej disk) a 2x2GB RAm v dualu
Nebo si vydražit tento, je i s OS a HDD bych koupil větší..
[ Link ]
počítač LYNX vám ukáže více než kdykoliv předtím. Pořiďte si VP6 Premium Plus s GeForce.
* Výkonný dvoujádrový procesor Intel Core2 Duo E4600 2,40GHz
* Dostatek operační paměťi 3 GB RAM
* Velký pevný disk HDD 500 GB
* Herní Grafická karta nVIDIA® GeForce 9600GT
* Hybridní TV tuner (analog + DVBT)
* Vypalovací mechanika DL DVD±R/RW
* Síťová a zvuková karta
* Čtečka karet: All in 1, USB 2.0
* Operační systém Windows® Vista TM Home Premium CZ
* Antivirus OEM AVG Anti-Malware Edition
* SW Zoner Photo Studio 10
* SW pro levné telefonování 4Call
* záruka 24 měsíců
* daňový doklad součástí dodávky (jsme plátci DPH)
za 6000,-
to je good i s Vistama
tak jsem ho koupil.. i s vistama je to zadara..
Tak co? Myslíte že v pohodě? Tady to je víc rozepsané
[ Link ]
Ale na linku není za 6000kč.
Jo tak to jo.No řekl bych že za tu cenu to je docela dobrý.Ale je to aukro no.
jasný no, ale je to přes nějakýho prodejce co má shop.. je to i s fakturou a zárukou.. takže si myslím že pohoda..
Tak v tom případě proč ne.
Asi nejlepší nabídka co na aukru byla a je.. Jsem koukal, že na stránkach LYNXu za něj chtěj 15tis.. Jen mě štve, že ho nebudu moct upgradovat kvůli záruce dva roky.. Ještě bych tam nejraději dokoupil 1GB RAM..
na záruku bych hodil bobka, za půl roku je ten počítač výkonově totálně out a budeš ho prodávat za 1-1500 :)) a pokud myslíš že tě vytrhne ze 3 na 4gb tak se hodně pleteš :)
Tak komp je už doma.. Funglovka, myslel jsem, že to bude vrácenka, ale není, vše nově zabalené s doklady a se všemi inst. CD.. Navíc s klávesnicí, myší, web kamerou a sluchátky.. Na Visty si budu muset zvyknout, ale jsou přívětivější než XP.. No za 6 litrů spokojenost..
dej si tam windows 7 a budes jeste spokojenejsi:) Registrace zatim free a po zkusenostech co jsem zkousel lepsi nez visty

23.07.2009, 18:57 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-07-23 18:58:39
Mám za to, že k této sestavě mám pak přechod na sedmy zdarma.. Ale co mě štve je hučící větrák na grafice.. Dá se tomu nějak ubrat někde?
da mohlo by to jit primo v ovladacich po doinstalovani softu nvidia kterej te to aktivuje. Nebo udelej jednoduse, porid accelero s1 chladil sem s nim pretaktovanou 4850ku s 2x12cm fan a teploty do 50°C a to bezeli na 5 v takze neslysne
jj je to tak, jak říkáš.. ;-)